Over Identify

Identify is een consultancy- en detacheringsbureau, opererend op het snijvlak van Business en IT. We zijn een platte organisatie met een open en persoonlijke bedrijfscultuur waarin een ‘Identifier’ eigen verantwoordelijkheid neemt als het gaat om zijn/haar persoonlijke ontwikkeling. Als werkgever investeren wij graag in jou. We spreken samen af op welke wijze jij je persoonlijke en professionele groei vorm geeft.

“Ons succes ligt in onze professionals die zich voortdurend ontwikkelen in hun kennis, waarbij onze kernwaarden bijdragen aan een goede klantrelatie.”

Wat je van Identify kan verwachten

Je maakt onderdeel uit van een team van (ervaren) gedetacheerde professionals die je altijd met raad en daad bijstaan in de uitvoering van je opdracht. Soms is dit praktische ondersteuning die je helpt de opdracht voor de klant succesvol te maken, maar soms kun je ook op persoonlijk vlak een steuntje in de rug gebruiken. Identify probeert je daar te helpen waar jij het nodig hebt.

Je wordt in staat gesteld je kennis en skills te ontwikkelen waardoor je altijd vooroploopt in jouw specialisme.

Vergroten van je persoonlijke impact, begeleiding van een persoonlijke mentor en onderdeel maken van een professioneel team zijn enkele voordelen om je carrière (verder) op te bouwen bij Identify.

Wat doet Identify?

Werk je bij Identify, dan maak je deel uit van een team gedetacheerde professionals opererend op het snijvlak van Business en IT. Met de focus op samenwerking, gebruik makend van onze kennis van analyse, realisatie en toetsing realiseren we de hoogst haalbare kwaliteit in opdrachten bij de klant. We werken in opdracht, bijvoorbeeld als business analist, QA engineer, scrum master, agile coach of tester.

Wie zijn de opdrachtgevers van Identify?

Als Identifier werk je bij MKB+ organisaties maar ook bij (semi-) overheidsorganisaties.

Waar staat Identify voor?

De identiteit en cultuur van Identify wordt gevormd door de mensen die er werken. Deze mensen herkennen zich in de kernwaarden ‘integriteit’, ‘kwaliteit’, ‘betrokkenheid’, ‘vrijheid’ en ‘plezier’.

Binnen welke branches werkt Identify?

We hebben geen voorkeur voor een branche, op dit moment zijn we vertegenwoordigd in de branches vervoer, financieel, overheid, en research & development.

Samenleving

Als Identify dragen we een aantal organisaties een bijzonder warm hart toe.

  • De medewerkers van Identify ondersteunen de stichting KiKa in hun strijd tegen kanker door een spaaractie.
  • NF (Neurofibromatose) is een neurologische aandoening. Kenmerkend is de ongeremde groei van tumoren, die op de huid en dieper in het lichaam zitten. Binnen Identify vinden wij het belangrijk om een bijdrage te leveren aan de financiering van het wetenschappelijk onderzoek naar deze aandoening.