Martijn

‘Bij Identify heeft iedereen oog voor elkaar’

‘Van collega’s die ik zelf heb aangedragen hoor ik steeds hetzelfde terug’, vertelt Martijn van der Poel, kwaliteitsregisseur en testconsultant. ‘Zij waarderen het dat je hier alle tijd en ruimte krijgt om je eigen ambities waar te maken. Het is hun drijfveer geworden om voor Identify te werken.’

Samen veranderen

Op dit moment is Martijn namens Identify voor de gemeente Amstelveen aan de slag. Daar helpt hij bij het digitaliseren van een aantal bestuurlijke processen. Martijn: ‘De gemeente heeft nu een tool die ze gebruiken bij besluitvormingsprocessen. Daar maken ze nog niet optimaal gebruik van. Er komt namelijk nog steeds veel papierwerk bij kijken en dat zorgt voor dubbel werk. Ik onderzoek hoe deze processen met de huidige tool verbeterd kunnen worden en adviseer ook of er aanvullingen op de tool nodig zijn. Als kwaliteitsregisseur fungeer ik als intermediair tussen de gemeente Amstelveen en de leverancier van de tool. Samen voeren we de veranderingen door, iets wat altijd weer een gevoelig proces is. Niet alle medewerkers zitten te wachten op veranderingen. Inmiddels heb ik geleerd dat je uiteindelijk niet iedereen tevreden stelt, ook al heb je nog zo goed je werk gedaan.’

Hier heeft iedereen oog voor iedereen. De betrokkenheid die we naar onze klanten toe uitdragen, tonen we ook als Identify-collega’s onderling aan elkaar.

Nooit uitgeleerd

Martijn zit al meer dan 20 jaar in het vak van kwaliteitsregie. Hij heeft door de jaren heen dan ook al een aantal werkgevers meegemaakt. Wat valt hem op aan Identify? ‘Hier heeft iedereen oog voor iedereen. De betrokkenheid die we naar onze klanten toe uitdragen, tonen we ook als Identify-collega’s onderling aan elkaar. Zo heb ik regelmatig een goed gesprek met mijn managers over hoe het met mij gaat en hoe ik mijn werk ervaar. Daarnaast biedt Identify mij zelfs als senior volop kansen om op professioneel gebied te groeien. Ik krijg bijvoorbeeld tijd om seminars te volgen op het gebied van kwaliteitsregie. Verder is er voor iedereen een stevig opleidingsbudget beschikbaar. Is er meer nodig? Dan kan daar over gesproken worden. Zo’n opleiding dient ook voor Identify van meerwaarde te zijn. Een cursus kantklossen is leuk, maar dat voegt hier niet zoveel toe.’

Blijven ontwikkelen

Ook als persoon krijgt Martijn de ruimte om zich te blijven ontwikkelen. ‘Sinds kort ben ik gestart met een coachingstraject, met als doel om meer zelfvertrouwen te krijgen. Dit was een wens van mezelf en gelukkig steunt Identify mij hierin. Tijdens het traject voer ik regelmatig een gesprek met een coach. De eerste gesprekken zijn mij goed bevallen. En ik merk eerlijk gezegd ook al een beetje dat deze gesprekken mij helpen. Daar ben ik blij om, want zo blijf ik als professional én als persoon groeien. Ik sta nog aan het begin van mijn coachingstraject, maar ik kijk nu al uit naar het vervolg. Het voelt goed dat Identify mij deze ontwikkeling gunt.’