Collega’s aan het woord


Roger

Business analist Roger Wouterse

Roger merkte het aan alles. Hij zat bij zijn vorige werkgever niet op zijn plek. Als bevlogen agile consultant miste hij de actie van bij klanten werken. Plots belde een oud-collega. ‘Of ik bij Identify eens kennis wilde komen maken. Eenmaal binnen voelde het echt als thuiskomen.’

Richard

Test professional Richard Nijsten

‘Als student had ik al een sterke voorkeur voor gestructureerd werken’, vertelt Richard Nijsten, test professional en Atlassian consultant bij Identify. ‘Geen wonder dat ik in de IT-wereld ben beland. Bij Identify komt deze voorkeur mij heel goed van pas.’

Martijn

Kwaliteitsregisseur en testconsultant Martijn van der Poel

‘Van collega’s die ik zelf heb aangedragen hoor ik steeds hetzelfde terug’, vertelt Martijn van der Poel, kwaliteitsregisseur en testconsultant. ‘Zij waarderen het dat je hier alle tijd en ruimte krijgt om je eigen ambities waar te maken. Het is hun drijfveer geworden om voor Identify te werken.’

Marleen

HR-manager Marleen Kleijn

Marleen is nu de enige vrouw binnen Identify. ‘En dat terwijl de it-wereld echt niet alleen voor mannen bedoeld is’, vertelt ze. ‘Daarom hoop ik dat meer vrouwen hun weg naar ons weten te vinden. Identify is er namelijk niet alleen voor mannen. We zijn er juist voor alle mensen.’